Trainngen waarvoor u zichzelf kunt inschrijven. Na betaling ontvangt u toegang tot de e-learning. Om te bepalen of het aan uw wensen zal voldoen kunt een deel ervaren in de Appetizer-folder.

Gebaseerd op de 4-daagse Verbetergericht Auditen (VA) en uitgebreid tot Module A van de QMCA-opleiding met diverse video's. Omvat Auditmethodologie en is mede gebaseerd op het boek: Management Control Auditing; bijdragen aan doelrealisatie en verbetering.

Expert Rapportagevaardigheden QMCA-module D.

Expert Rapportagevaardigheden QMCA-module D.

KAD staat voor Kwaliteit Administratieve Dienstverlening. Het KAD-boek uit 1992 heeft als subtitel 'Managen is Integreren' en is geschreven door Peter Hartog, Arie Molenkamp en Jan Otten. Desgewenst leveren we u via www.auditing.nl dit origineel nog keurig in plastic verpakt.


In 2006 verscheen de eerste druk van KAD+ Model voor het auditen van Management Control (Peter Hartog, Ron de Korte en Jan Otten) van Uitgeverij Auditing.nl; momenteel verkopen we de vijfde druk. En omdat KAD+ ook door (risk)managers, controllers en consultants wordt gebruikt, hebben we ook een 'managementversie' gemaakt. De tweede druk van 'KAD+ Model voor het ontwerpen en inrichten van Management Control' stamt uit 2015 en wordt ondermeer door postHBO en postMasteropleidingen aangeschaft.

Maar we zijn van mening dat het KAD+concept, juist door de nadruk op 'alignment' en flexibiliteit ideaal gevuld kan worden met instrumenten die momenteel vooral onder het LEAN-label worden geschaard. 


We laten we je kennismaken met de KADplus-basis. We hebben daartoe een powerpoint-presentatie omgevormd tot een e-learning. U krijgt 10 testvragen, vaak met meerdere antwoordmogelijkheden. Aan het einde ziet u uw score en krijgt u de mogelijkheid uw antwoorden te vergelijken met de beoogde antwoorden.


Laat ons weten wat je ervan vindt en hoe we het kunnen verbeteren!Deze training richt zich volledig op het doorgronden van de theorie beschreven in het boek Management Control Auditing: bijdragen aan doelrealisatie en verbetering, geschreven door Peter bos, Ron de Korte en Jan Otten. Het boek kunt u bestellen en met iDeal betalen via de url http://www.Auditing.nl/boekwinkel/. U heeft het dan binnen enkele dagen in huis.

De e-learning bestaat uit de mogelijkheid 10 of 25 vragen te selecteren uit een vragendatabase, deze te beantwoorden en te doorgronden waarom het gekozen antwoord juist of onjuist is naar de mening van de auteurs.

De toetsvragen zijn gegroepeerd per cluster van hoofdstukken van het boek:

- Hoofdstuk 0 (Ten geleide) t/m 3 (Selectie en planning van audits)

- Hoofdstuk 4 (Auditontwerp) en 5 (Auditbeheersing)

- Hoofdstuk 6 (Gegevensverzameling) en 7 (gegevensverwerking, analyse en oordeelsvorming)

- Hoofstuk 8 (Rapportage van de auditresultaten) en 9 (Afronding van de audit) 

Deze ondersteuning bevat ook mogelijkheden om in dialoog te treden met de docent/auteur en deelnemers van de training.

Gebaseerd op de 4-daagse Verbetergericht Auditen (VA) en uitgebreid tot Module A van de QMCA-opleiding met diverse video's. Omvat Auditmethodologie en is mede gebaseerd op het boek: Management Control Auditing; bijdragen aan doelrealisatie en verbetering.